Indienhälsningar!

27.11.2021 kl. 22:05
Och Ordet blev människa och bodde bland oss, och vi såg hans härlighet, en härlighet som den ende sonen får av sin fader, och han var fylld av nåd och sanning. Joh.1:14

"Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme. Me saimme katsella Hänen kirkkauttaan, kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa. Hän oli täynnä armoa ja totuutta." (Joh. 1:14)

Loppuvuoden kuulumisia Intiasta:

Chennaissa, kuten koko Intiassa kaikki koulut saivat luvan aloittaa toimintansa 1.11., koronatilanteen ollessa helpottunut. Lokakuussa tehtiin sisäasiainministeriön toimesta yllätystarkastus Bethel Missionin kouluun. Tiedot ym. asiat tarkistettiin ja koulu sai luvan jatkaa toimintaansa. Kiitos Jumalalle! Oppilaita on tällä hetkellä 75. Osa vanhemmista on koronan vuoksi vielä varovaisia lähettämään lapsiaan kouluun.

Mikäli haluat osallistua joululahjaan leskille ja lapsille, ota yhteyttä lähimpään metodistiseurakuntaan.

Siunattua Joulun odotusta rakkaat lähetystyön ystävät!

Kuvassa Nellipudin toimeliasta talkooporukkaa marraskuiselta avustuskerralta.

"Toinen on antelias ja saa yhä lisää, toinen säästää yli kohtuuden ja vain köyhtyy. Hyväätekeväinen sielu tulee ravituksi, ja joka muita virvoittaa se itse kostuu." (San.l: 11:24-25)

Matka Nellipudiin onnistui marraskuun puolivälissä. Siellä oli tälläkin kertaa paljon työtä tehtävänä. Bethel Missionin työntekijät tapasivat kylän vapaaehtoisia, kävivät antoisaa keskustelua BM:n työstä ja neuvoivat heitä tehtävissään. He saivat rukoilla ja vaihtaa kuulumisia leskien kanssa. Kummilasten tiedot päivitettiin. Se on tärkeää, koska, jos on esim. päättänyt opiskelunsa tai aloittanut työn, niin silloin pääsee uusi lapsi mukaan kummituen piiriin.

Avustuksena sinne vietiin mm. BM -koulureput kummilapsille.

Suomen Metodistikirkon Ulkolähetystyö

God Jul och välsignat nytt år 2022!

Rakas Suomi perhe! Kiitos kaikesta, tuestanne, rukouksista ja siunauksista. On kulunut vuosi siitä, kun äitimme ja rakastava ystäväsi on ollut Herran luona. Teidän tukenne ja rakkautenne on antanut meille valtavasti voimia.Läs mera »
22.12.2021 kl. 22:17

Midvinterveckans lovsånger

Nu finns alla lovsånger från MVV samlade på SpotifyLäs mera »
19.12.2021 kl. 21:53