Välkommen på tonårsläger på Sjömansro!

07.05.2023 kl. 15:36
Tonårsläger på Sjömansro är en klassiker som man bara inte får missa! Förutom att njuta av allt det som Sjömansro erbjuder av strandliv, simning och paddling av Kajak kommer det att finnas olika intressegrupper att välja mellan, tävlingar, lekar och alltmöjligt som hör samman med ett riktigt bra läger.

Årets tema är HOPE, och på lägret kommer vi att tillsammans utforska det hopp som vi har fått av Gud.

Ålder: 13-18 år

Pris: 95€ (Syskon rabatt 60€. Det finns 3 gratis biljetter till lägret man kan ansöka om ifall man behöver, skriv då en valfritt formulerad ansökan till permarkus.linde@gmail.com). Resebidrag kan sökas från styrelsen@mku.fi

Datum: 26-30.7

Sista anmälningstid: 12.7

Anmäl dig HÄR!

Lägret understöds av Brita Maria Rhenlunds stiftelse och Sophie von Julins stiftelse. MKU samarbetar med FMU och FSP kring arrangemangen, från vårt håll deltar Sandra Peltonen som ledare.

Midvinterveckan 2023-24

MVV står för Midvinterveckan. Det är ett kristet ungdomsläger som hålls varje år vid nyår. Lägret drar ungdomar från hela svenskfinland såväl som resten av Finland och hela världen runt omkring! Ofta förekommer olika lokala såväl som internationella gäster. I år är en av talarna Stefan Forsbäck.Läs mera »
24.11.2023 kl. 17:08

Barnläger 7-11 (ca) åringar

Urartar vattenstafetterna i vattenkrig? Högst sannolikt. Får jag nya vänner? Högst sannolikt. Kommer jag att ha hemlängtan men samtidigt ha så kul att jag inte hinner svara på pappas meddelanden? Högst sannolikt. Är jag så trött när lägret slutar att jag somnar i bilen på vägen hem? Högst sannolikt. Barn, sommarlov, Gudsnärvaro och lägerliv hör ihop – kom med på barnläger och få sommarlovsminnen för livet!Läs mera »
08.05.2023 kl. 21:12