Epic barnläger 17-20.6 på Toivonlinna – Upplev glädje med Jesus!

26.04.2024 kl. 19:59
Välkommen till på ett episkt äventyr på Toivonlinna – där glädje, gemenskap och oförglömliga minnen väntar ditt barn!

Längtar ditt barn efter en sommar fylld med äventyr, skratt och meningsfulla stunder? Då är Barnlägret på Toivonlinna lägret där drömmar blir verklighet! Vi bjuder in barn från alla hörn och kanter till en givande upplevelse där de får möta Jesus och skapa varaktiga sommarminnen. Vi tror på att varje ögonblick är en möjlighet att skapa minnen som varar för livet. På barnlägret kommer ditt barn att bygga vänskapsband som sträcker sig över gränser och skapa minnen som kommer värma deras hjärtan långt efter sommaren är över.

Förbered dig på en rad spännande aktiviteter som utmanar och inspirerar! Från skattjakter och pyssel till kreativa workshops och sport, vårt läger erbjuder en bred palett av roliga upplevelser. Barnen får inte bara chansen att stärka sina färdigheter, utan även att växa i tron och vänskap.

På Toivonlinna handlar det inte bara om lek och skratt – vi vill även skapa en meningsfull upplevelse där barnen får möjlighet att lära känna Jesus. Genom berättelser, undervisning, sånger och interaktiva sessioner kommer barnen att upptäcka värdefulla insikter som kommer prägla deras liv.

Anmäl dig senast 3.6.2024 HÄR!

Barnlägret är för dig som är mellan 7 och 12 år (ca).

Kostnad: 95 € + 65 €/syskon (möjliget att söka bidrag för avgift och resor, kontakta styrelsen@mku.fi)

Plats: Toivonlinna, Toivonlinnantie 630, 21500 Piikkiö

Ledare: Ylva Nylund, Sandra Nyqvist, Cata Ekman-Niemi-Kaija

Tonårsläger på Sjömansro 29.7-2.8

Äventyrsdrömmar blir verklighet på vårt tonårsläger i Lappvik – det ultimata stället för en oförglömlig sommaravslutning full av äventyr, vänskap och andlig tillväxt!Läs mera »
02.05.2024 kl. 11:52

Camp Humle - Wild Kids 14-16.6 på Hummelholmen

Äntligen är det dags för Camp Humle igen, i år blir det Camp Humle – Wild Kids! Lägret är för dig som är mellan 11-13 årLäs mera »
25.04.2024 kl. 20:24