Barnläger 7-11 (ca) åringar

08.05.2023 kl. 21:12
Urartar vattenstafetterna i vattenkrig? Högst sannolikt. Får jag nya vänner? Högst sannolikt. Kommer jag att ha hemlängtan men samtidigt ha så kul att jag inte hinner svara på pappas meddelanden? Högst sannolikt. Är jag så trött när lägret slutar att jag somnar i bilen på vägen hem? Högst sannolikt.
Barn, sommarlov, Gudsnärvaro och lägerliv hör ihop – kom med på barnläger och få sommarlovsminnen för livet!

I år ordnas barnlägret i Österbotten, på Hummelholmen i Hirvlax.

Till lägrets avslutning kl. 13.00 onsdagen den 21 juni är nära och kära hjärtligt välkomna. En timme före avslutningen är vuxna välkomna för att hjälpa till att packa ihop och städa i stugorna.
Föräldrar och lägervuxna anmäler sig via samma länk som lägerdeltagarna, dock inte i samma anmälan som ett barn, utan separat anmälan för alla.
Anmäl dej senast en månad före lägret här. Pris 60 €. Från södra Finland ordnas gemensam resa med tåg. Möjlighet att söka bidrag för lägret från styrelsen@mku.fi.
Hjälpledare meddelar sitt intresse via en separat länk.

Lägret arrangeras i samarbete mellan Finlands svenska baptistsamfund och Metodistkyrkans ungdomsförbund (MKU) rf.

Är du vår ungdomsledare?

Söker du nya utmaningar? Är du intresserad av att jobba med personer i åldern 12-20 år? Har du ett hjärta för att hjälpa unga människor lära känna Gud och hitta sin plats i kyrkan?Läs mera »
08.12.2023 kl. 14:47

Midvinterveckan 2023-24

MVV står för Midvinterveckan. Det är ett kristet ungdomsläger som hålls varje år vid nyår. Lägret drar ungdomar från hela svenskfinland såväl som resten av Finland och hela världen runt omkring! Ofta förekommer olika lokala såväl som internationella gäster. I år är en av talarna Stefan Forsbäck.Läs mera »
24.11.2023 kl. 17:08